14 november 2023

Workshopdag Kleding verweven #3

Stof 🧵  tot nadenken. Dat wat er was verweven tot wat er nu mag zijn.

Op deze workshopdag werken we in mijn grote ruimte naast de praktijk samen met Nicole Boessen-Knops van MadebyNic en Gerdie van Zon. De meegebrachte kleding mag je verweven, er iets nieuws van maken tot wat je dagelijks gebruikt en troost zal bieden. bv een kussen groot of klein, keuken-BBQ schort, vlaggenlijn, gymtasjes voor de kleinkinderen of in overleg met ons wat haalbaar is

We geven met ons 3en hulp waar nodig en zijn er voor je. Benodigdheden van vulling of fournituren zijn bij ons aanwezig. In de middag maken we even pauze en genieten we van een heerlijke lunch. Tussendoor is er koffie, thee, water, sap en fruit. (Je mag je eigen naaimachine meenemen)

Kan me voorstellen dat het vragen bij je oproept. 

Daarom geven we op Maandag 4 September een ZOOM meeting van 19.30u-20.30u 

Heb je interesse?
Meld je dan even aan via de mail: milanda@r-au.nl dan krijg je van ons een linkje voor de Zoom, een overzicht van de gehele dag en het betalen van de kosten bij aanmelding.

Ervaringen deel ik hier graag👇🏻

❤️ De mooiste sjaals van mijn moeder heb ik verweven tot een pareo. Elke keer dat ik naar de sauna ga neem ik haar mee in mijn tas en draag haar met liefde om me heen.

❤️ Van de overhemden van mijn vader maakte ik een slinger zodat hij op elk familiefeestje nog veel kleur mag brengen aan onze dag. 

 

 

Aanmelden via: